Právě je stř led 17, 2018 4:33 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 44 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3

Paci sa vam tato hra ?
Ano - pokracuj v nej 95%  95%  [ 20 ]
Nie - ser na to 5%  5%  [ 1 ]
Celkem hlasů : 21
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: sob bře 06, 2010 4:55 pm 
Offline
..
..

Registrován: sob črc 04, 2009 10:44 am
Příspěvky: 57
ta tvá hra je super, doufám že v tom pokračuješ


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned bře 28, 2010 11:26 am 
Offline
....
....
Uživatelský avatar

Registrován: čtv srp 03, 2006 9:44 pm
Příspěvky: 233
Jede to i v linuxu a je to pěkné, takže držím palce :onfire:
Jenom bych přidal podporu širokoúhlých rozlišení nebo aspoň spouštění v okně, a potom taky nastavení citlivosti myši pro lidi, co nemají a4tech x7 :wink:


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned bře 28, 2010 4:13 pm 
Offline
 ...
 ...
Uživatelský avatar

Registrován: ned úno 22, 2009 2:31 am
Příspěvky: 187
Bydliště: Slovakia - Jakubov
Na hre teraz nemozem robit lebo sa mi zrejme spalila graficka karta.. :cry: monitor mam teraz pripojeny ku zakladnej doske. Ajtak som uz dlhsie uvazoval nad kupou novej.

uvazujem o http://aureus-resellerweb.systemb2b.com/pricelist/item.aspx?PID=C6503156 myslite ze moj 350 W zdroj bude stacit? asi nie?


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned bře 28, 2010 7:43 pm 
Offline
.....
.....
Uživatelský avatar

Registrován: ned srp 16, 2009 7:33 pm
Příspěvky: 521
Bydliště: Praha
1adamm115 píše:
Na hre teraz nemozem robit lebo sa mi zrejme spalila graficka karta.. :cry: monitor mam teraz pripojeny ku zakladnej doske. Ajtak som uz dlhsie uvazoval nad kupou novej.

uvazujem o http://aureus-resellerweb.systemb2b.com/pricelist/item.aspx?PID=C6503156 myslite ze moj 350 W zdroj bude stacit? asi nie?


Nevím jak máš zbytek sestavy, ale pro GT 220 350W zdroj stačí... ale bral bych jí spíš od Gygabytu, btw tohle stejně není moc povedená grafika, byť je novou 40nm technologií


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte bře 30, 2010 8:41 am 
Offline
....
....
Uživatelský avatar

Registrován: pát říj 02, 2009 8:18 am
Příspěvky: 678
Bydliště: Žilina
FRCA:Jede to i v linuxu a je to pěkné, takže držím palce :onfire:
Jenom bych přidal podporu širokoúhlých rozlišení nebo aspoň spouštění v okně, a potom taky nastavení citlivosti myši pro lidi, co nemají a4tech x7 :wink:


Cawko, pocuj a ako spravit take spustacie menicko + podpora fulscreen?


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte bře 30, 2010 4:27 pm 
Offline
 ...
 ...
Uživatelský avatar

Registrován: ned úno 22, 2009 2:31 am
Příspěvky: 187
Bydliště: Slovakia - Jakubov
Spustacie menicko + podpora fulscreen??? ako to myslis?


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř bře 31, 2010 7:54 am 
Offline
....
....
Uživatelský avatar

Registrován: pát říj 02, 2009 8:18 am
Příspěvky: 678
Bydliště: Žilina
Aha to som si zle precital,sorry:D:D


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv črc 08, 2010 3:21 pm 
Offline
....
....
Uživatelský avatar

Registrován: pát říj 02, 2009 8:18 am
Příspěvky: 678
Bydliště: Žilina
adam: pls ako si spravil, ze ked pohnes mysou, zbran sa pohne trosku neskor. Viem ze sa to dalo spravit cez SlowParent, ale to posobilo aj pri chodeni , a ty to mas spravene len na pohyb mysou.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát črc 09, 2010 10:20 pm 
Offline
....
....

Registrován: sob bře 15, 2008 2:50 pm
Příspěvky: 244
Bydliště: áno
Možno to je oneskorené delay senzorom, v ktorom si nastavíš, aké dlhé má byť to oneskorenie

btw, to spúštacie meníčko sa dá v pohode naprogramovať v Cčku. Jedno také menu mám, no nemám čas na nejaký jeho komplexnejší rozvoj, takže by som z toho chcel urobiť open-source, asi ku koncu letných prázdnin(zatial len pre Windows ale nemal by byť problém urobiť port pre Linux)

<edit>1adamm115: tým spúštacím meníčkom myslel niečo ako toto: Obrázek Teda taký malý program, pomocou ktorého spustíš samotnú hru, pozrieš si manuál, urobíš nejaké nastavania atd.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte črc 13, 2010 12:53 pm 
Offline
....
....
Uživatelský avatar

Registrován: pát říj 02, 2009 8:18 am
Příspěvky: 678
Bydliště: Žilina
Oneskorené delay-kom? a to ako-sak skus priklad: sensor - actuator


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř črc 14, 2010 8:52 pm 
Offline
....
....

Registrován: sob bře 15, 2008 2:50 pm
Příspěvky: 244
Bydliště: áno
nejak takto, samozrejme, aktuátor si tam môžeš hodit, jaký chceš.:wink:(dúfam, že je to dobre vidiet, väčšiu prílohu mi to nedovolí):
Příloha:
logic_delay.jpg
logic_delay.jpg [ 32.96 KiB | Zobrazeno 2957 krát ]


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát črc 16, 2010 7:11 am 
Offline
....
....
Uživatelský avatar

Registrován: pát říj 02, 2009 8:18 am
Příspěvky: 678
Bydliště: Žilina
no teda tomu moc nechapem, teda ked kliknem mysou a prebehne ,0,5sekundy, zbran sa pohne na x-ovej osi?? To mi akosi nejde do hlavy, ze by to malo robit SlowParent


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát črc 16, 2010 10:36 pm 
Offline
....
....

Registrován: sob bře 15, 2008 2:50 pm
Příspěvky: 244
Bydliště: áno
myslel som si, že chceš len oneskorenie, nie slow parent ale budiš ;)

potom by to možno išlo nejakým skriptom. pohneš myšou, 0.1 sekundy potrvá, než sa ruka začne hýbať(delay), zistíš rozdiel medzi pozíciou(rotácia), ktorú mal objekt pred nejakým časovým úsekom, porovnáš ju s aktuálnou rotáciou a podla toho sa vypočíta rýchlosť. Bohužial taký skript nemám, chcel by som niečo v takom štýle urobiť ku jednému menšiemu projektu. Ak sa mi to podarí, tak sem ten skript hodím.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon črc 19, 2010 8:42 am 
Offline
....
....
Uživatelský avatar

Registrován: pát říj 02, 2009 8:18 am
Příspěvky: 678
Bydliště: Žilina
Ok diki :D


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 44 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz