Právě je pát led 19, 2018 3:58 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 44 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: MST (Monster Truck)
PříspěvekNapsal: úte led 12, 2010 9:21 pm 
Offline
.....
.....
Uživatelský avatar

Registrován: ned srp 16, 2009 7:33 pm
Příspěvky: 521
Bydliště: Praha
X_H_N píše:
Neolker píše:
Ještě k té IP ...

RapidShare totiž nepovoluje (pokud nemáš placený premium účet) stahování více jak 1ho souboru pro 1 IP a jelikož někteří poskytovatelé internetu jsou schopní například celý okres schovat za 1 veřejnou IP - kterou tedy sdílí cca 20000 lidí, tak je pravděpodobné, že už někdo stahuje a ty současně tedy nemůžeš + je ještě (nebo byla) zavedená čekací doba, po které si zase mohl stáhnout další soubor...

Lze to vyřešit tím, že si připlatíš za vlastní veřejnou IP (ikdyž momentálně se jimi už docela dost šetří) anebo pokud jsi v některé ze sítí, které jsou členy NFX a jimi podobné, tak tam platí, co domácnost, to jedna veřejná IP (pod kterou většinou schováš všechny zařízení PC doma). Ikdyž zase ripe.net prosazuje pravidlo, že člověk co nestáhne víc jak 200MB za 14dní, tak nemá nárok na veřejnou IP ...

No já veřejnou ip mám ale stejně ten rs není žádný zázrak věčně to je přetížený a mám štěstí když mě to ke stahování pustí a když se mě teda poštěstí tak to de strašně pomalu.


Nedávno platilo RS dost vysokou pokutu, za to, že dovolovalo ukládat warez ... tak asi nemají na upgrade technologie :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: MST (Monster Truck)
PříspěvekNapsal: ned led 17, 2010 7:54 pm 
Offline
....
....
Uživatelský avatar

Registrován: úte úno 10, 2009 12:38 am
Příspěvky: 313
Tak jsem to dodělal. má to 12 levelů, některé těžko hratelné, ale všechny jdou udělat :emo02:
není to úplně co jsem očekával, ale aspoň sem si vyzkoušel co ten Ge umí :-D
http://ulozto.cz/3679947/mst.rar


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: MST (Monster Truck)
PříspěvekNapsal: sob led 23, 2010 10:24 am 
Offline
...........
...........
Uživatelský avatar

Registrován: sob zář 18, 2004 4:13 pm
Příspěvky: 1898
Bydliště: Slovensko, Bratislava
Ide mi len prvý level.
Do ďalších sa nedostanem nech stláčam F-klávesy akokoľvek silno. :-)
Mám W7.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: MST (Monster Truck)
PříspěvekNapsal: sob led 23, 2010 2:43 pm 
Offline
....
....
Uživatelský avatar

Registrován: úte úno 10, 2009 12:38 am
Příspěvky: 313
tak, to nevim :-( , ja mam XP a jede v poho


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: MST (Monster Truck)
PříspěvekNapsal: sob led 23, 2010 3:43 pm 
Offline
.......
.......
Uživatelský avatar

Registrován: ned zář 09, 2007 6:31 pm
Příspěvky: 1096
mám win7 ultimate 32bit (nevim, co máš ty) a mě to jde, jen sem musel chvíli čekat(ale jen pár sekund) než sem se dostal přez F** klávesu do vytouženého levelu :-D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: MST (Monster Truck)
PříspěvekNapsal: sob led 23, 2010 4:41 pm 
Offline
....
....
Uživatelský avatar

Registrován: úte úno 10, 2009 12:38 am
Příspěvky: 313
jj, první načtení vždy chvilku trvá (pár sekund asi tak 8), a pak už to jede rychle


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: MST (Monster Truck)
PříspěvekNapsal: sob led 23, 2010 6:48 pm 
Offline
...........
...........
Uživatelský avatar

Registrován: sob zář 18, 2004 4:13 pm
Příspěvky: 1898
Bydliště: Slovensko, Bratislava
Ani za 5 minút mi nezapne.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: MST (Monster Truck)
PříspěvekNapsal: sob led 23, 2010 7:40 pm 
Offline
....
....
Uživatelský avatar

Registrován: úte úno 10, 2009 12:38 am
Příspěvky: 313
tak to fakt nevim :shock: :-(


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: MST (Monster Truck)
PříspěvekNapsal: pon led 25, 2010 10:28 pm 
Offline
........
........
Uživatelský avatar

Registrován: úte pro 16, 2008 12:00 am
Příspěvky: 1204
Bydliště: Vsetín
nemuzu to vubec spustit. kdyz kliknu na exe soubor, napise mi to chybu:
"Aplikace nemohla byt spustena, protoze soucast wrap_oal.dll nelze najit. Potize pravdepodobne odstranite opetovnou instalaci aplikace."

opetovna instalace samozrejme nepomohla. :(


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: MST (Monster Truck)
PříspěvekNapsal: pon led 25, 2010 10:36 pm 
Offline
.......
.......
Uživatelský avatar

Registrován: ned zář 09, 2007 6:31 pm
Příspěvky: 1096
myslim, že se to už řešilo v fallout aplha... stačí od blenderu tu knihovnu vzít a zkopírovat do adresáře hry ;) (já to dělám obráceně xD *.exe soubor kopíruju do adresáře blenderu xD )


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: MST (Monster Truck)
PříspěvekNapsal: pon led 25, 2010 10:49 pm 
Offline
........
........
Uživatelský avatar

Registrován: úte pro 16, 2008 12:00 am
Příspěvky: 1204
Bydliště: Vsetín
ano, uz jsem to ve faloutu nasel. blbe je, ze ja ve slozce instalovaneho blenderu tento soubor nemam. kroutim nad tim hlavou, dival jsem se poradne, ale fakt tam neni. :-(
(zkusim ho preinstalovat, treba to pomuze.)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: MST (Monster Truck)
PříspěvekNapsal: pon led 25, 2010 10:53 pm 
Offline
 ...
 ...
Uživatelský avatar

Registrován: ned úno 22, 2009 2:31 am
Příspěvky: 187
Bydliště: Slovakia - Jakubov
viete co? :lol: nechapem ocom to tu stale melete.. wrap_oal.dll??? ja som to nikdy predtym nevidel ani nepotreboval 8-)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: MST (Monster Truck)
PříspěvekNapsal: úte led 26, 2010 12:13 am 
Offline
.......
.......
Uživatelský avatar

Registrován: ned zář 09, 2007 6:31 pm
Příspěvky: 1096
smrq píše:
ano, uz jsem to ve faloutu nasel. blbe je, ze ja ve slozce instalovaneho blenderu tento soubor nemam. kroutim nad tim hlavou, dival jsem se poradne, ale fakt tam neni. :-(
(zkusim ho preinstalovat, treba to pomuze.)

teďka sem se pro jistotu podival a mám ho ve složce s blenderem..2.49b tak netušim, kam se Vám mohl ztratit :emo20:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: MST (Monster Truck)
PříspěvekNapsal: čtv led 28, 2010 12:46 am 
Offline
........
........
Uživatelský avatar

Registrován: úte pro 16, 2008 12:00 am
Příspěvky: 1204
Bydliště: Vsetín
to vaca: fakt jsem ho tam nemel. :-)
preinstalovani ale pomohlo a najednou je na svete. :-D
Citace:
viete co? nechapem ocom to tu stale melete.. wrap_oal.dll??? ja som to nikdy predtym nevidel ani nepotreboval
ty smajliky me matou, nevim, jestli si z nas utahujes nebo fakt nevis. kazdopadne, ta hra nejde bez tohoto souboru spustit. musi se do slozky s hrou prekopirovat ze slozky blenderu.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 44 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz