Právě je pát zář 21, 2018 10:32 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 23 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon pro 29, 2008 10:53 pm 
Offline
........
........
Uživatelský avatar

Registrován: úte pro 16, 2008 12:00 am
Příspěvky: 1206
Bydliště: Vsetín
ja to nainstaloval a...
nerozjel. kde je neco, cim se to spousti? nabizi mi to jen uninstal. :oops:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon pro 29, 2008 11:35 pm 
Offline
..........
..........
Uživatelský avatar

Registrován: pon úno 04, 2008 7:03 pm
Příspěvky: 1624
Bydliště: Bratislava
smrq píše:
ja to nainstaloval a...
nerozjel. kde je neco, cim se to spousti? nabizi mi to jen uninstal. :oops:


Zeby XYZ(tam kde si si to nainstaloval - trebars c:\program files):\The Villager v 0.003\The_Villager 0.003.exe?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte pro 30, 2008 3:48 pm 
Offline
........
........
Uživatelský avatar

Registrován: úte pro 16, 2008 12:00 am
Příspěvky: 1206
Bydliště: Vsetín
to jsem samozrejme zkousel, ale vyhodi mi to oznameni o chybe aplikace a konec...

a v nabidce start mam moznost hru jen odinstalovat.

EDIT: mrnul jsem na hardwarowe pozadavky a mam mensi RAM nez je potreba. takze problem bude na mem prijimaci. :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte pro 30, 2008 5:40 pm 
Offline
..........
..........
Uživatelský avatar

Registrován: pon úno 04, 2008 7:03 pm
Příspěvky: 1624
Bydliště: Bratislava
smrq píše:
...mrnul jsem na hardwarowe pozadavky a mam mensi RAM nez je potreba. takze problem bude na mem prijimaci. :D


lol? ty si dakde videl hw naroky? aj ja chcem! :D

a kolko mas RAM? myslis ako grafiku, alebo pamat pocitaca? ale fakt, kde si videl tie poziadavky?? ja som to prehliadol :(


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte pro 30, 2008 6:23 pm 
Offline
.......
.......
Uživatelský avatar

Registrován: ned zář 09, 2007 6:31 pm
Příspěvky: 1096
Kapo píše:
smrq píše:
...mrnul jsem na hardwarowe pozadavky a mam mensi RAM nez je potreba. takze problem bude na mem prijimaci. :D


lol? ty si dakde videl hw naroky? aj ja chcem! :D

a kolko mas RAM? myslis ako grafiku, alebo pamat pocitaca? ale fakt, kde si videl tie poziadavky?? ja som to prehliadol :(


tak pozadavky sou takovy :

Kód:
¨      II. Hardware requirements

    Minimal requirements:

- procesor AMD 1,2 Ghz or Intel pentium 1,5 Ghz
- Graphic cardwith support of OpenGL and GLSL materials
- internet: min download - 50 KB\s   min. upload - 20 KB\s (from version 0.1)
- sound card
- keyboard
- mouse
- 524MB RAM
- 500 MG of free hard disk space

    Suggested configuration:
   
- procesor AMD 2.5 Ghz dualcore
- Grafickß karta nVidia 8600GT or highier
- internet:download - 100 KB\s  upload - 30 KB\s (from version 0.1)
- sound card
- keyboard
- mouse
- 2 GB RAM
- 1 GB of free disk space


a je to v readme

a rekl bych, ze doporucene pozadavky sou docela vysoky na to, ze to je delany v blenderu a bude to bezet v BGE :lol: zase tolik modelu a batchu tam snad nebude ;)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte pro 30, 2008 7:17 pm 
Offline
..........
..........
Uživatelský avatar

Registrován: pon úno 04, 2008 7:03 pm
Příspěvky: 1624
Bydliště: Bratislava
aha tak do readme so nekukol :oops:

inak v tom readme je dost chyb :D dost sa ti tam miesta SK (CZ) s EN :lol: "Grafickß karta nVidia 8600GT or highier " v minimalnych je 500 MG, asi si myslel 500 MB, neviem, ako ti to bude bezat, ale asi to bude ze pri minimalnych nainstalujes na disk menej, ako pri doporucenych? lebo tam je 1 GB...2GB ram nie je trochu vela? a neviem co myslis tym "Suggested configuration", snad nechces nikomu HW naroky vsugerovat? viem, ze teraz som asi hnusny podla, ale aj tak: nejako sa mi zda akoby si to pisal so slovnikom v ruke (fakt sorry ze to hovorim) a ked nejako tu anglictinu tam ti to nejde, tak si dakoho zozen na mailu, na ICQ nech ti to preklada...to suggested posobi dost umelo...pouziva sa skor recommended requierements, ale fakt sorry, nechcem ta poucovat, je to na tebe...ked tomu nebude dakto rozumiet, alebo sa pozastavi nad niecim...

este raz sorry, neber si to osbne, nechcem rypat ani nic take len ta upozornujem, sorry :oops: :oops: 8)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř pro 31, 2008 9:28 pm 
Offline
........
........
Uživatelský avatar

Registrován: úte pro 16, 2008 12:00 am
Příspěvky: 1206
Bydliště: Vsetín
och, tak ja jsem asi fakt uplny trotl... :D
popletl jsem si minimalni a doporucene. RAM mam 1,5 GB. a minimalni jsou 500MB. takze potom fakt nevim, proc mi to nejede...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Projekt Dedinčan (The Villager)
PříspěvekNapsal: stř dub 21, 2010 1:06 pm 
Offline
....
....

Registrován: sob bře 15, 2008 2:50 pm
Příspěvky: 244
Bydliště: áno
smrq: potrebuješ grafickú kartu s podporou GLSL, teda aspoň v aktuálnej verzii.

aktuálna 0.010 je dostupná na http://www.mediafire.com/?zmmaqzfn5hi, moc nového tam neni, akorát tak inventár(dost nedotiahnutý, teraz ho vo volnom čase dorábam), základ pre strategický mód a dalších pár drobností. Niekto sa tu pred časom stažoval na to, že som sem nedal žiadne obrázky z hry, takže, môžete ich nájst na btagsgames.blog.cz v galérii ;)

ked dokončím novú verziu, tak sa ozvem

Kapo: pripomenul si mi, že v tom readme by som si mal urobiť väčší poriadok. Minimálne požiadavky sa mi odhadujú dosť ťažko. Odporúčané požiadavky mám už v anglickom readme (v0.010) zapísané ako "Recomended configuration" ale minimálny požiadavok na volné miesto na disku mám stále v MG :) nejak mi to uniklo.

btw do požiadavkov, čo sa týka RAMky som zahrnul aj pamäť potrebnú na beh systému(po zapnutí mi win XP berie okolo 400MB ram)

a ešte jedna vec Kapo, neospravedlnuj sa mi za kritiku(mimochodom objektívna a k veci, dnes po poriadne dlhej dobe som opravil chybu v readme :-D )


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 23 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz