Právě je pát říj 19, 2018 4:01 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 41 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát zář 05, 2008 4:08 pm 
Offline
.......
.......
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 11, 2004 4:24 pm
Příspěvky: 1150
Bydliště: net
moc se omlouvam, seknul se mi upload a tak ste si asi stahli neuplnou verzi :(
plna verze hry ma 139,..MB

pockejte tak jeste hodku, ja to tam uploadnu, stahnu a odzkousim jestli tam je plna verze.
diky

mimochodem sem tam dal i aprikot na kterym sme to delali.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob zář 06, 2008 11:58 am 
Offline
.......
.......
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 11, 2004 4:24 pm
Příspěvky: 1150
Bydliště: net
ok
tak mi wokna z nejakeho duvodu mrzsej zipy.
hra je tam uz nova funkcni verze a navic sem ji trosku upravil takze ma z ze 142Mb ted 112MB

source zatim nestahujte, je poskozenej ;(
uploaduju novej.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob zář 06, 2008 6:25 pm 
Offline
.....
.....

Registrován: sob srp 20, 2005 5:03 pm
Příspěvky: 539
Len som sa chcel spytat, nespravis tam moznost ulozenia hry? To si dost pyta.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob zář 06, 2008 7:31 pm 
Offline
.....
.....
Uživatelský avatar

Registrován: stř lis 30, 2005 11:03 pm
Příspěvky: 432
Bydliště: Brno-venkov
Takže co bych vytknul.
1.v bazéně v urovni kačenky je nějáký neviditelný předmět
2.několikrát hláška není odpověd od winu
3.ve třetím levelu ostatní panáci neměli textury
4.hra si nepamatuje postup hráče.
5.kamera

to ukladani bych viděl jako největší problém


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob zář 06, 2008 9:56 pm 
Offline
.......
.......
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 11, 2004 4:24 pm
Příspěvky: 1150
Bydliště: net
..co je u kacenky?
..a co se tyce ukladani ..to je fakt, to se musi dodelat :P
..několikrát hláška není odpověd od winu ..co ti myslis..zamrzne nebo co?
textury sem uz opravil, v nove verzi budou
a co je skamerou, muzes to vic popsat?
dik za pripominky


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob zář 06, 2008 10:28 pm 
Offline
.....
.....
Uživatelský avatar

Registrován: stř lis 30, 2005 11:03 pm
Příspěvky: 432
Bydliště: Brno-venkov
kdyz jsem kolem ni plaval tak panak zacal delat ten pohyb jak kdyby do neceho narazel a vyprazdnila se skoro cela energie. Zkusim to vickrat třeba to není bug jeÅ¡tě na to mrknu. Kamera no například plavu k checkpointu a jakmile se ho dotknu tak me sipka odkaze na dalsi, kterej nevidim což je podlě mě chyba, pak se stane, že se obratim a než kamera přejde za mě tak už narážím do nějákého předmětu což je dost flustrující (možná to má zvyÅ¡ovat oblížnost). asi bych to řeÅ¡il tak, že bych udělal ovládání i kameru myší.
hláška se objeví zhruba každé třetí spuÅ¡tění hry, jestli je chyba jen v mojim komplu to fakt netuším

http://img149.imageshack.us/my.php?image=hlaskaiu9.jpg


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned zář 07, 2008 8:25 am 
Offline
..
..
Uživatelský avatar

Registrován: pát kvě 11, 2007 9:24 pm
Příspěvky: 71
Zkus do slozky pridat to to http://www.freekill3d.ic.cz/ati.rar mne to vzdycky stouhle chybou pomuze :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř říj 01, 2008 10:49 pm 
Offline
...........
...........
Uživatelský avatar

Registrován: sob zář 18, 2004 4:13 pm
Příspěvky: 1898
Bydliště: Slovensko, Bratislava
Tak. Konečne mám stroj na ktorom to ide úplne bez sekania :) .
Je to pekný počin, dobr práca, i keď to má ešte nejaké muchy.
Dostal som sa do 3-tieho levelu na plaváreň a tam mám problém.
Nech sa snažím ako koľvek rýchlo stláčať B N M, tak sa absolútne nepohnem z miesta ani o milimeter :?
Čo mám robiť?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv říj 02, 2008 8:09 am 
Offline
.......
.......
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 11, 2004 4:24 pm
Příspěvky: 1150
Bydliště: net
hmmm divny, a spustil si plavani ENTERem?...musis odstartovat kolo ;)
vypisuje ti to nejaky chyby v konzoli..mimo warnings ze ".. scen already exist"?

dik


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv říj 02, 2008 12:16 pm 
Offline
...........
...........
Uživatelský avatar

Registrován: sob zář 18, 2004 4:13 pm
Příspěvky: 1898
Bydliště: Slovensko, Bratislava
Bolo to tím enterom. :lol:
Nie v konzole žiadne hlášky, ktoré by tam nemali byť.

Čo by podla mňa hre pomohlo:
- je to na môj vkus trochu ťažké. Viem že to ťažké má byť, ale predsa. Nikto z hráčov sa nebude trápiť prejsť 3-tie kolo na 10 krát. Ja som ho ešte neprešiel. Kebyže to nieje robené v blendru a nerobili by ste to vy, tak to už mažem z disku.
- kolízna obálka, zdá sa mi príliš veľká a narážam aj napriek tomu že sa prekážky viditeľne nedotíkam. Je to vidno v druhom kole pri kačičke.
- Ukladanie hry. Po zapnutí musím začínať vždy od prvého levelu, čo ma asi veľmi rýchlo omrzí. Stačilo by aby si to pamätalo číslo levelu v ktorom som.
- neplynulé nväzovanie animácií na seba. Niekedy sa otočím napríklad o 90 stupňov z jedného framu na druhý. Toho ste si asi vedomí.
- postavy sú moc lowpoly a majú malé rozlíšenie textúr.
- Escape = koniec hry...z toho ste mi navodili infarktové stavy :). Uvítal by som ak by ma to hodilo do menu hry.

Najväčši nedostatok je tá nemožnosť ukladania a obtiažnosť hneď od začiatku.

A aby som len nekritizoval tak musím povedať že to čo neskritizujem, to sa mi páči. 8)

To je zatial všetko.

Vposlednom čase som tento projekt nesledoval, tak neviem či sa na tom ešte pracuje a či výde ďalšia verzia.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv říj 02, 2008 2:28 pm 
Offline
.......
.......
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 11, 2004 4:24 pm
Příspěvky: 1150
Bydliště: net
Dik za pripominky, myslim ze kolizni obalku zmensit muzeme, to neni problem. problem je a to myslim hlavni s tim ukladanim. To mam sice uz hotove, ale kdyz udelam instalacku na Visty, tak me ta potvora nenecha ukladat na disk na C a tak se to zasekne protoze to nemuze zapsat pozici...coz teda neni problem verze bez instalatoru. Dokonce kdyz kouknes do zdroje, je to tam pripraveny, jen zakomentovany, je tam i scena s prepinanim jestli chces zacit od zacatku nebo posledni verze a pripravene prepinani na jazyky...az nato ze jazykovou verzi udelame proste separatni hru. Musim delat na dalsich vecech abych nakrmil svuj zaludek a zaludek domaciho ;D
No a popravde, protoze to byl komercni projekt a jeho financoani uz skoncilo, nechci se stim hrabat dalsich tejden a zjistovat jak poresit instalacku a doprogramovavat.
Zdroj je otevrenej, muzete si snim delat co chcete takze ;)...

jeste udelame anglicky dabovanou verzi a myslim ze se k tomu zu vracet moc nebudu.

jo asi je to mozna trosku moc slozity, ale nechtel sem aby to lidi projeli hned ale aby si zahrali, ikdyz to muze trvat... sem teda myslel ze v tom je kouzlo hry ze u toho clovek sedi a bojuje, alespon ja sem tak hral hry jinak je to skoro film ne :)
co se tyce textur, v podstate sme to chteli vic pohadkovy, ale jak na to bylo malo casu tak to sklouzlo vic k realite, a hlavne voda je moooc realisticka, coz je mozna pro nekoho plus ale pro celek je to spis naobtiz.. mozna ne, nevim....no , takze by ty textury klidne mohli bejt jeste mensi, ale ...

cece porad nejsem schopnej topsat tuhle vec...
no animace se nekde seknou, ale to je problem enginu, vilda to nejak resit s lidma co ho pisou, a rikali ze je to proste tak a ze na tom delaj.

myslim ze ty figury maj najak normalni polygon rate, kdyz vemes v uvaju ze je tam nekde az 8 figur, s tunou animaci, nechteli sme riskovat, ze to prepisknem a nikdo si to nezahraje. protoze to co je na ty hre nejnarocnejsi vypocetne jsou prave ty animace.

kazdopadne dik za pripominky.

h


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 41 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz