Právě je stř pro 19, 2018 6:37 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 25 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř kvě 07, 2008 9:29 pm 
Offline
....
....
Uživatelský avatar

Registrován: stř pro 26, 2007 8:23 pm
Příspěvky: 399
popravde ja na nic nehraju tak ze bych to asi nezvlad zahrat na nic :oops: ale chci se ucit hrat na piano. jinak nad tim jak udelat reakci drzeni na dobu doznivanj us delsi dobu premejslim problem je zatim v ovladani zvuku premejslel sem ze bych pouziv knihovnu mixer z pygame


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát kvě 09, 2008 12:28 pm 
Offline
..
..

Registrován: úte kvě 06, 2008 5:55 pm
Příspěvky: 60
Bydliště: Semily
Jo hraju bugatti step na klavír....ale ne tak rychle. Tohle je bůh :D ale nápad je to dobrej...ikdyž nwm kdo ho využije :) .


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát kvě 09, 2008 1:05 pm 
Offline
....
....
Uživatelský avatar

Registrován: stř zář 08, 2004 7:18 pm
Příspěvky: 788
Bydliště: Plzeň
Co si myslím, že musí být ještě drsnější je Flight of the bumblebee. Ale říkám to z pozice člověka, který je hrou na jakýkoliv hudební nástroj naprosto netknutý.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát kvě 09, 2008 1:13 pm 
Offline
.....
.....
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 20, 2007 12:51 pm
Příspěvky: 551
Bydliště: Praha, Česká Lípa
Bugatti step hraje kámoš na klavír a už mu to dost jde, ale čmelák je podle mne lehčí a myslím, že je pro klarinet. (jinak se dá hrát i na trombon, trubku, housle atd.)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát kvě 09, 2008 1:14 pm 
Offline
..
..

Registrován: úte kvě 06, 2008 5:55 pm
Příspěvky: 60
Bydliště: Semily
Jo na to je potřeba slušná technika :D . Ale dycky sou složitější věci...to je jako když se naučíš v blenderu, tak můžeš dycky vymodelovat něco těžšího :lol:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát kvě 09, 2008 7:55 pm 
Offline
..........
..........
Uživatelský avatar

Registrován: pon úno 04, 2008 7:03 pm
Příspěvky: 1624
Bydliště: Bratislava
zahral som si na tom sedi mucha na stene, no to je sranda :D, skusal som aj elisku, ale...a skusal som aj turkish march, ale...proste mi to nejde! asi je to mojou klavesnicou, ale ono nereaguje na viac klaves naraz, maximalne 3! uff, no este turkish march je celkom sranda, aj eliska, ale hrat aj lavu ruku...to je uz horsie...

a este by som rad vedel, ako zahrat naraz na cierne policko a biele...akoze drzat naraz shift a nedrzat to sa neda :D proste to by malo byt tak nejak, ze stlacim naraz shift a zahra sa cierne policko (zvysena) ale normalna sa uz nezahra, alebo sa zahra zvysena od normalnej...proste to musim zahrat zvysenu a rychlo pustit a zahrat normalnu velmi rychlo...neda sa to naraz...alebo ak hej, tak pls dakto povedzte ako :D rad by som sa na tom naucil hrat...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát kvě 09, 2008 11:47 pm 
Offline
..
..

Registrován: úte kvě 06, 2008 5:55 pm
Příspěvky: 60
Bydliště: Semily
Tak mě napadlo jestli by nešlo zapojit 2 klávesnice a na jedný černý a na druhý bílý....že by na jedný byl zaplej numlock :D . Mno eště hraju tohle http://youtube.com/watch?v=ziFnzVGhSOM časem dodám svý video ze soutěže....až mě přijde dývko. Ale na tom odkaze má jiný pojetí (hraje to vo kus rychlejc) :D .


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob kvě 10, 2008 4:07 pm 
Offline
..........
..........
Uživatelský avatar

Registrován: pon úno 04, 2008 7:03 pm
Příspěvky: 1624
Bydliště: Bratislava
Pernee44: loool tak toto ma nenapadlo...ale fakt to je ta posledna moznost...a vobec, idu zapojit 2 klavesnice? :shock: ak hej, tak to skusim...ale je to fakt take riesenie ze som sa zasmial...jedna biele, druha cierne so zapnutym numlockom :lol: :lol: :lol:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob kvě 10, 2008 6:42 pm 
Offline
....
....
Uživatelský avatar

Registrován: stř pro 26, 2007 8:23 pm
Příspěvky: 399
problem bude ze to nepude protoze to piano reaguje ne na velky pismena ale na 2 klavesi bud pismeno s shiftem a nebo bez nej na velky pismena reaguje pouze hodnoceni :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned kvě 11, 2008 3:26 pm 
Offline
..
..

Registrován: úte kvě 06, 2008 5:55 pm
Příspěvky: 60
Bydliště: Semily
Kapo: Mno 2 myši zapnout dou a obě fungujou....proč by to nešlo s klávesnicí? :D I 2 grafiky fungujou spolu :D . V gameblenderu sem eště nedělal (v blenderu teda skoro taky ne) ale možná by šlo u tý klávesnice jakoby aby ten shift byl automaticky zaplej. Jo eště sem si tedka všim že sem předtim napsal se zapnutym numlockem....splet sem se. Měl tam bejt capslock...tak sory

:)


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 25 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz