Právě je pát říj 19, 2018 4:02 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: spořič má moc MB.
PříspěvekNapsal: pon bře 26, 2007 4:14 pm 
Offline
....
....

Registrován: stř bře 07, 2007 4:15 pm
Příspěvky: 341
Bydliště: Litoměřice
nevíte někdo proč jednoduchý sporič kde skáče kostka a kamera ji bere tak z 90 stupnů úhlu má 28 mb? Oba předměty jsou napojeny na ipo.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon bře 26, 2007 4:49 pm 
Offline
....
....
Uživatelský avatar

Registrován: stř bře 22, 2006 7:38 pm
Příspěvky: 359
Bydliště: Praha
v jakym rozliseni mas textury?nemas tam nahodou zvuky? a nemyslis nahodou 2,8mb?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon bře 26, 2007 5:41 pm 
Offline
...........
...........
Uživatelský avatar

Registrován: sob zář 18, 2004 4:13 pm
Příspěvky: 1898
Bydliště: Slovensko, Bratislava
Hmm...moze to byt texturami, alebo mas hardpoly modely. Krivkov pochybujem...jj, aj zvuky zavazia, hlavne ked su to waw.
Akk to ma 2.8 tak je to normalne.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte bře 27, 2007 9:47 am 
Offline
....
....

Registrován: stř bře 07, 2007 4:15 pm
Příspěvky: 341
Bydliště: Litoměřice
je toto možné místo světla heimi jsem dal lamp a má to opravdu z 28, podařilo se mi to na 24, ale s lampou to má 194 kb :shock:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte bře 27, 2007 10:00 am 
Offline
....
....

Registrován: stř bře 07, 2007 4:15 pm
Příspěvky: 341
Bydliště: Litoměřice
koukam, že je lepší pokaždé projekt uložit do nového souboru s novým názevem, když ukládám pořád do stejného tak to s kapacitou ani nehne :roll:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte bře 27, 2007 10:21 am 
Offline
....
....

Registrován: stř bře 07, 2007 4:15 pm
Příspěvky: 341
Bydliště: Litoměřice
ted jsem se nějak v tom zapomatl světlama to zase asi neni i když vyhodit zvuk tak to má stejně atd... neni v blenderu něco jako aktualizace?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte bře 27, 2007 12:19 pm 
Offline
....
....

Registrován: stř bře 07, 2007 4:15 pm
Příspěvky: 341
Bydliště: Litoměřice
nevim jsem z toho jelen tad zase všetko co jsem řikal mužu zrušit protože už to neplatí. zvuk jsem ořiz zkratil krychle má obrazek z dvou stran kostka skáče pořad okola pomoci ipo jako kamera a zvuk má nastevený ping pong výsledek 1,2 mb :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte bře 27, 2007 5:09 pm 
Offline
....
....

Registrován: stř bře 07, 2007 4:15 pm
Příspěvky: 341
Bydliště: Litoměřice
a nevíte někdo, jak zrušit, aby se spořič v nastení spořičů neotvirál po jeho najetí automaticky.? díky.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz